n w    w w w w

baner
   Home
PDF Afdrukken E-mail

Uw dromen beginnen.... bij Vrijheid Campers op Urk

Officieel merkdealer van de Pilote Groep merken. PREMIUM PILOTE DEALER

 

Komt u ook gezellig rondkijken in onze showroom.? Wij hebben de nieuwe modellen voor 2017 voor u opgesteld.

Pilote heeft veel veranderingen doorgevoerd en een complete nieuwe serie gepresenteerd. Wij laten u graag alle nieuwigheden zien!


Wilt u liever in een privé sfeer over uw camperdromen praten? Wij maken graag een afspraak met u buiten de openingstijden.

Welkom bij Vrijheid Campers OP URK.

 


 

Wij heten u van harte welkom op onze website. Wij willen u graag via deze weg een kijkje geven binnen ons bedrijf.

Al 10 jaar een begrip.
Vrijheid Campers is al weer bijna 10 jaar een begrip binnen de branche. Voor verkoop, verhuur, service en onderhoud
bent u bij ons aan een goed adres. Profesionele benadreing,  vakkundig, geduldig en meedenkend dat zijn enkele
kernwoorden die horen bij ons bedrijf.

Officieel merkdealer van Pilote.
Vrijheid Campers is dealer van Pilote camping cars. Dit Franse top merk behoort tot de topklasse in Europa.
In onze gezellige knusse showroom staan altijd de nieuwste showmodellen gepresenteerd. (met uitzondering van einde verkoopseizoen)

Luxe verhuurcampers.
Bij Vrijheid Campers kunt u prima terecht voor het huren van een luxe camper. Onze verhuurvloot wordt jaarlijks vernieuwd en is uitgebreid voorzien van alle optie's en inventaris. Als een van de weinige verhuurbedrijven bieden wij ook automaat campers aan en campers geschikt voor rolstoelgebruikers. Vrijheid Campers gaat altijd voor de perfecte service! Ons 24uurs nummer is altijd bereikbaar en eventuele problemen worden direct verholpen.

Aveco schadebedrijf.
Vrijheid campers is aangesloten bij Aveco schadebedrijven. Binnen ons bedrijf is uw camper in goede handen. Voor montage, installatie en service aan alle denkbare camper-accessoires bent u aan het juiste adres. Ook met uw eventuele camperschade weet Vrijheid Campers raad! Geen zorgen wij regelen een perfecte reparatie en nemen alle stress uit handen.

Veel plezier op onze website en graag tot ziens op het voormalig eiland Urk!

Sjoerd Kapitein

 

"Vrijheid Campers" is exclusief dealer van "Pilote" kom de nieuwste modellen bekijken in onze showroom. Neemt u ook eens een kijkje naar ons ruime aanbod occassions. Camperverkoop aanbod.
Wilt u uw camper verkopen? Direct geld op de bank en geen gedoe met adverteren en kopers die aan de deur komen?
Neem nu contact met ons op en geef ons de informatie van uw camper. Wij bieden u een directe prijs waarna, bij akkoord, uw camper
na betaling wordt gevrijwaard en door ons wordt opgehaald. Neem nu contact met ons op door te bellen met 0527-240718 of door ons te mailen: klik hier
Alleen bij "Vrijheid Campers" huurt u snel en voordelig een camper. Een camper huren bij de Vrijheid "compleet en betrouwbaar" op pad met de Vrijheid. Kijk in ons ruime aanbod verhuurcampers en reserveer online. Camperverhuur
Vrijheid Campers is gespecialiseerd in het luxere kampeersegment. Naast de kwaliteitsmerken uit de Pilote groep vindt u bij ons een ruim aanbod van zeer jong gebruikte campers. Vrijheid Campers vind u in Flevoland, gelegen in het mooie Urk. Wij zijn gespecialiseerd in camperverhuur, camperverkoop en camperocassions. Boek vandaag nog een camper via onze website.