n w    w w w w

baner
   Home Gastenboek
Gastenboek
Eerst een camper experience, vervolgens huren en uiteindelijk kopen van een droomcamper bij Vrijheid Campers PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

We kwamen anderhalf jaar geleden als volledig onervaren camperaars bij jou aankloppen voor een camper experience rond het IJsselmeer (zie ervaring hieronder) waarbij we niet alleen besmet raakten met de 'camper-virus' maar ook onder de indruk waren van de warme, enthousiaste en deskundige begeleiding van jou en je team.

Vervolgens hebben we 3 weken lang Frankrijk doorkruist met een prachtige Pilote Reference automaat voorzien van alle luxe inclusief de mogelijkheid om onze elektrische piano in de camper te kunnen bespelen.

Na deze huurervaring wisten we het zeker: het camperen is voor ons een ideale invulling van onze vrije tijd.

Onder jouw deskundige begeleiding hebben we het traject doorlopen van de aanschaf van onze camper. Je kwam met creatieve oplossingen voor onze wensen (we hadden nogal wat noten op onze zang...). Regelmatig kregen we informatie van je doorgemaild met foto's vanuit de fabriek in Frankrijk en van diverse accessoires.

Een 'kleine' horde onzerzijds moest nog genomen worden....het C1 rijbewijs.

Vele malen hebben we gedurende het aankoop traject contact met je gehad en regelmatig kwamen we op bezoek bij je bedrijf op Urk. Altijd was het contact warm en hartelijk.

Je hebt ons een gevoel van vertrouwen gegeven met je geduld en eerlijkheid. Ook de financiële afwikkeling verliep uitstekend.

Inmiddels genieten we volop van ons vakantiehuis op wielen.

Sjoerd, we zijn je dankbaar voor je geweldige service en willen je bedrijf graag aanbevelen voor iedereen die de wereld van het camperen wil ervaren!

 

Tot ziens op Urk!

Rens en Paul

 

Beste Rens en Paul, het hele traject is door ons als zeer prettig ervaren. Ik ben jullie dankbaar voor het in mijn bedrijf gestelde vertrouwen.
Enorm heb ik ervan genoten om voor jullie al het beste uit te zoeken en deze mooie camper samen te stellen. Ik weet zeker dat jullie veel camperplezier gaan beleven in deze luxe camper. Ik hoop jullie nog lang van dienst te zijn! Proost; op een grandioze samenwerking! Sjoerd.

 
Nieuwe Pilote G690LGA PDF Afdrukken E-mail

Beste camperliefhebbers.

We zijn voor onze eerste camper bij Sjoerd terechtgekomen,dat was een tweedehands Hymer en nu hebben we een nieuwe Pilote aangeschaft.

Deze hebben we natuurlijk ook bij Sjoerd gekocht. Dat komt ervan als je goede service geeft. Voor uitleg heeft Sjoerd ook alle tijd. Complimenten voor zijn geduld, precisiewerk en professionaliteit. Plus dat hij ook heel vriendelijk is en niets is hem teveel.

De enorm tevreden klanten,

Willem en Lies van Wieren.

Beste Willem en Lies, enorm veel geluk toegewenst met deze top-camper! Bedankt voor de fijne samenwerking en op naar de goede voortzetting van onze relatie!
Veel camperplezier gewenst.

Sjoerd Kapitein.

 
Op pad met de Reference 730 PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

Afgelopen twee weken mochten wij genieten van de luxe Pilote Reference 730 LGJR. Echt een aanrader voor iedereen die graag een luxe automaat camper wil huren.

Wat een luxe heeft deze camper aan boord. Wij hebben heerlijk genoten en mochten zelfs enkele dagen van de zon genieten. Leuk dat je dan meteen ziet dat er een flink zonnepaneel op de camper ligt. Deze voorziet dan meteen in stroom! De dagen dat het koud was ( rond de 4 - 6 graden) was het heerlijk vertoeven in de camper. De verwarming is perfect en naar mijn mening is deze camper goed geïsoleerd.Wij komen volgend jaar zeker weer bij je terug!

Succes met de Experience van volgende week.

Jan en Martha van Veen.

 
Camper Experience PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

Wat een geweldige ervaring was dat om onder zeer deskundige begeleiding van jou en je team gedurende 4 dagen en 3 nachten kennis te kunnen maken met de wereld van het camperen door middel van een "rondje ijsselmeer".

Enige koudwatervrees is er wel als je nog nooit met een 7.34 meter lange camper achteruit slalommend en inparkerend gereden hebt. Maar je gaf ons allen perfect les met onvermoeibaar geduld en bemoedigende woorden, zodat we snel een vertrouwd gevoel kregen.

Jullie hebben dag en nacht over ons gehoed en niets was teveel moeite. In een beschermd omgeving konden we "beginnersfouten" (accu's leeg laten lopen, gasfles niet checken, water op tijd bijvullen / lozen etc) ervaren. En dat voor een erg schappelijke prijs.

Wij kunnen het iedereen aan raden om bij jullie een camper experience op te doen.  Er bestaat wel een kans op besmetting met het "camper virus"...

Hartelijk dank !

Paul Melman en Rens Greebe


Gerelateerd:
 
Onze tweede camper bij Vrijheid Campers PDF Afdrukken E-mail

Ons eerste contact met Sjoerd was in 2008. We wilden testen hoe het was om met een camper te gaan “ cruisen “ .
We hebben toen bij Vrijheid Campers een camper gehuurd.

Dit was ons prima bevallen en zijn op zoek gegaan naar een eigen camper. We hadden er een gevonden maar voelden ons bij die leverancier niet op ons gemak en zijn bij Sjoerd gaan informeren of hij dat type ook kon leveren.

Na zijn positieve reactie zijn we snel tot een akkoord gekomen en waren we in 2010 in het bezit van een eigen BURSTNER –NEXXO camper. Hier hebben we tot dit voorjaar in volle tevredenheid mee rond getoerd.

In januari 2012 waren we op de “ Caravana” en zijn met Sjoerd snel tot een besluit gekomen om over te gaan naar een PILOTE camper. Geen hoogslaper meer maar een laag Quinsbed. Gemak dient de mens! Dit is de Explorateur  P731LCE geworden.

We hebben vertrouwen in “ Vrijheid Campers “ en komen dan ook regelmatig Sjoerd bezoeken.

Fokko & Fenny

Op onderstaande foto onze “ oude” en nieuwe camper.

 


Gerelateerd:
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4