n w    w w w w

baner
   Home Gastenboek Eerst een camper experience, vervolgens huren en uiteindelijk kopen van een droomcamper bij Vrijheid Campers
Eerst een camper experience, vervolgens huren en uiteindelijk kopen van een droomcamper bij Vrijheid Campers PDF Afdrukken E-mail

Beste Sjoerd,

We kwamen anderhalf jaar geleden als volledig onervaren camperaars bij jou aankloppen voor een camper experience rond het IJsselmeer (zie ervaring hieronder) waarbij we niet alleen besmet raakten met de 'camper-virus' maar ook onder de indruk waren van de warme, enthousiaste en deskundige begeleiding van jou en je team.

Vervolgens hebben we 3 weken lang Frankrijk doorkruist met een prachtige Pilote Reference automaat voorzien van alle luxe inclusief de mogelijkheid om onze elektrische piano in de camper te kunnen bespelen.

Na deze huurervaring wisten we het zeker: het camperen is voor ons een ideale invulling van onze vrije tijd.

Onder jouw deskundige begeleiding hebben we het traject doorlopen van de aanschaf van onze camper. Je kwam met creatieve oplossingen voor onze wensen (we hadden nogal wat noten op onze zang...). Regelmatig kregen we informatie van je doorgemaild met foto's vanuit de fabriek in Frankrijk en van diverse accessoires.

Een 'kleine' horde onzerzijds moest nog genomen worden....het C1 rijbewijs.

Vele malen hebben we gedurende het aankoop traject contact met je gehad en regelmatig kwamen we op bezoek bij je bedrijf op Urk. Altijd was het contact warm en hartelijk.

Je hebt ons een gevoel van vertrouwen gegeven met je geduld en eerlijkheid. Ook de financiële afwikkeling verliep uitstekend.

Inmiddels genieten we volop van ons vakantiehuis op wielen.

Sjoerd, we zijn je dankbaar voor je geweldige service en willen je bedrijf graag aanbevelen voor iedereen die de wereld van het camperen wil ervaren!

 

Tot ziens op Urk!

Rens en Paul

 

Beste Rens en Paul, het hele traject is door ons als zeer prettig ervaren. Ik ben jullie dankbaar voor het in mijn bedrijf gestelde vertrouwen.
Enorm heb ik ervan genoten om voor jullie al het beste uit te zoeken en deze mooie camper samen te stellen. Ik weet zeker dat jullie veel camperplezier gaan beleven in deze luxe camper. Ik hoop jullie nog lang van dienst te zijn! Proost; op een grandioze samenwerking! Sjoerd.