n w    w w w w

baner
   Home History
Historie
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 15 november 2016 00:00

Najaar 2016

Bij Vrijheid Campers wordt binnenkort de eerste Le Voyageur, de Pilote Premium, verwacht. Voor komend seizoen 2017 breiden wij ons aanbod uit en zullen wij naast de vertrouwde Pilote campers ook het luxe Le Voyageur gaan verkopen.
Het showmodel wordt omstreeks half december op Urk verwacht. Wij houden u op de hoogte.


Anno 2015

Wij zijn al weer bijna 5 jaar officieel merkdealer van Pilote campers. In onze showroom staan altijd de mooiste nieuwe Pilote campers te stralen. Komt u ook eens kijken en onze warme service ervaren.?

01-09-2009

Vader Riekelt Kapitein draagt de sleutels over aan zoon Sjoerd Kapitein.

Na 5 jaar verhuur onder "V.O.F De Vrijheid" is er besloten dat zoon Sjoerd Kapitein het camperstuur gaat overnemen.
De activiteiten bleven zich uitbreiden, de verhuur is uitgebreider dan deze ooit in de afgelopen jaren is geweest, tijd om volledig bezig te zijn met waar men goed in is. Per 01-09-2009 gaat het bedrijf verder onder de naam "Vrijheid Campers"

Een goede toekomst staat ons te wachten tenminste...

De plannen zijn allemaal klaar. De verbouwing is begonnen. Vrijheid Campers wordt meteen fors uitgebreid. Een eigen werkplaats waar men terecht kan voor service en onderhoud. Een van de nieuwe activiteiten van "Vrijheid Campers" Eind dit jaar hopen we klaar te zijn met de verbouwing en dan mogen we in onze verdubbelde showroom al onze nieuwe wagens aan u tonen.

Vader Riekelt blijft ondanks de overdracht nauw betrokken bij het bedrijf. Het is en blijft een familie bedrijf. Dat is het gene wat het zo mooi maakt. Voor ons maar ook voor onze huurder s en onze klanten.

2006

Vader Riekelt en Sjoerd Kapitein beginnen samen met de verhuur van drie campers.


Gerelateerd:
Laatst aangepast op dinsdag, 15 november 2016 15:33
 

"Vrijheid Campers" is exclusief dealer van "Pilote" kom de nieuwste modellen bekijken in onze showroom. Neemt u ook eens een kijkje naar ons ruime aanbod occassions. Camperverkoop aanbod.
Wilt u uw camper verkopen? Direct geld op de bank en geen gedoe met adverteren en kopers die aan de deur komen?
Neem nu contact met ons op en geef ons de informatie van uw camper. Wij bieden u een directe prijs waarna, bij akkoord, uw camper
na betaling wordt gevrijwaard en door ons wordt opgehaald. Neem nu contact met ons op door te bellen met 0527-240718 of door ons te mailen: klik hier
Alleen bij "Vrijheid Campers" huurt u snel en voordelig een camper. Een camper huren bij de Vrijheid "compleet en betrouwbaar" op pad met de Vrijheid. Kijk in ons ruime aanbod verhuurcampers en reserveer online. Camperverhuur
Vrijheid Campers is gespecialiseerd in het luxere kampeersegment. Naast de kwaliteitsmerken uit de Pilote groep vindt u bij ons een ruim aanbod van zeer jong gebruikte campers. Vrijheid Campers vind u in Flevoland, gelegen in het mooie Urk. Wij zijn gespecialiseerd in camperverhuur, camperverkoop en camperocassions. Boek vandaag nog een camper via onze website.