n w    w w w w

baner
   Home History
Historie
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 15 november 2016 00:00

In 2006 ben ik samen met mijn vader begonnen in de camperbranche. Eerst verhuurden wij enkele campers met succes. Al snel groeide ons bedrijf, mede door de goede service en onze eerlijke manier van zaken doen.
In 2009 is vader Riekelt Kapitein uit het bedrijf gestapt en heb ik het bedrijf voortgezet met de verkoop van nieuwe campers.

Samen met collega Bart van Liba Campers werden wij importeur van het Franse Pilote. Ik heb dit jaren met veel plezier gedaan. Wij hebben vele nieuwe Pilote campers afgeleverd aan veel tevreden klanten. Onze beide bedrijven (Vrijheid Campers op Urk en Liba Campers in Liempde) konden elkaar goed aanvullen met ieder zijn eigen kwaliteiten.

In 2015 nam ik het dealerschap Le Voyageur erbij. Een zeer exclusief topmerk van het Franse Pilote. De verkopen gingen goed en vele camperaars wisten mijn leuke bedrijf op Urk te vinden. Wegens de enorme drukte, vele verkopen en het slechte aanbod van monteurs op de arbeidsmarkt moest ik in 2017 een stap terug doen. Alle drukte en stress eiste zijn tol. Ik moest hierdoor noodgedwongen mijn bedrijf in delen verkopen.

Inmiddels, anno 2020, mag ik gelukkig weer helemaal bezig zijn met het in en verkopen van campers. Als gedreven specialist in vele campermerken koop ik nu campers rechtstreeks in van de particulier om deze vervolgens in mijn brede netwerk een plek te geven in de campermarkt. Vele collega's kennen mij uit het verleden en maken regelmatig gebruik van mijn diensten, veel (oude) klanten waarderen mijn kennis en kunde aangaande alles wat met hun camper te maken heeft. Zij weten mij allen gelukkig te vinden.


Gerelateerd:
Laatst aangepast op donderdag, 23 januari 2020 21:13